Marco Bollaart Fotografie  |  Boskoop  |  E-mail marco.bollaart@gmail.com  |  Telefoon 06-37229716

Wij zijn ECHT ........ familie documentaire fotografie

Na langere tijd familiefotoshoots met een witte (of zwarte) studio achtergrond gedaan te hebben, was ik op een gegeven moment wel uitgekeken op deze geposeerde foto's.

Dus besloot ik eind 2016 een sabbatical op het gebied van familiefotografie te nemen, en me bezig te gaan houden met het vastleggen van het "echte leven" op straat, oftewel straatfotografie. Gedurende die periode ontstond het idee deze vorm ook te gaan toepassen bij familiefotografie. 

Ik wil met mijn foto's de doodgewone dingen uit het gezinsleven vast te leggen.

Grappige situaties met je kinderen, tandenpoetsen voor het naar bed gaan, het zelf aankleden, bakken van een appeltaart met mama, stoeien met papa. Noem ze maar op, die momenten waar je later met veel plezier aan terugdenkt, maar die vaak niet zijn vastgelegd.
Hoe leuk is het dan als ik dat wel een keer voor jullie doe, zodat jullie een mooie herinnering voor later hebben.

Natuurlijk is het ook mogelijk om buitenshuis foto's te maken. Dit kan in de speeltuin, bij het doen van boodschappen op de markt, bij een uitje naar het strand. Alles is mogelijk en jullie bepalen dit zelf.

Omdat we de foto's in jullie vertrouwde omgeving maken, zijn de kinderen zichzelf en meer ontspannen. Zo krijgen jullie foto's van jullie gezin, zoals jullie ECHT zijn !

Enkele belangrijke punten om te weten:

  • Je kunt kiezen uit een fotoshoot van 1, 2 of 4 uur (zie hieronder voor prijs en inhoud)

  • Foto's zijn ALTIJD in zwart-wit (wil je kleur, zoek dan een andere fotograaf)

  • Ik loop op de achtergrond mee, jullie doen hetgeen je altijd doet en ik leg dit vast

  • Poseren voor foto's is verboden ! (natuurlijk maak ik wel foto's waarbij iemand in de camera kijkt en die als geposeerd kunnen overkomen, maar die zijn dan niet geregisseerd

Familie/ Gezin
shoot
4 uur
Familie
shoot
1 uur